I vårt sortiment finns bl.a. samlarbilder(bl.a. hockeykort och fotbollskort), samlarkortsspel, kort- och brädspel, rollspelsböcker,tärningar och tillbehör(t.ex. plastfickor, album, deckboxar) till samlingarna.

Ny leverans med Competospel 

Nyheter som Castles of Mad King Ludwig, Mucca Pazza, Junior Lancelot, Activity finns för leverans nu!   

 

 

Castles of mad King Ludwig 
2-4 spelare, 90 minuter speltid, ålder 13+
På uppdrag av galne Kund Ludwig bygger du det mest extravaganta slottet, Spelaren med flest slottspoäng vinner.  

Åldersgrupp:4+ Speltid: ca15minuter Antal spelare:2-4


Tio bisarra djur från yttre rymden har landat jorden.


När den tankspridda kon, Mucca Pazza skulle teleportera djuren,

tryckte hon fel knapp och alla djuren blandades med varandra.

Vilken spelare kan med hjälp av sina manövrar återställa djuren till sin rätta form?
Åldersgrupp: 5+ Speltid: ca 10 minuter Antal spelare: 2-4

Nils, den sluge draken, har stulit riddarnas skatt och tagit med sig den till toppen av drakmuren. Är du smart och skicklig nog att bygga en stege och klättra upp och ta tillbaka skatten? 


Åldersgrupp: 10+ Speltid: ca 15 minuter Antal spelare: 3-6


Vem är bäst att beskriva tecken eller mima specifika ord eller fraser? Det går fort, det är kul och hela familjen kan vara med!


Åldersgrupp: 12+ Speltid: ca 15 minuter Antal spelare: 3-8


Spyfall är ett partyspel som du aldrig tidigare upplevt. Du är en spion och du försöka förstå vad som händer omkring dig…Vem rapporterar vem och vilka är med på det?Åldersgrupp: 6+ Speltid: ca 30 minuter Antal spelare: 3-10

Nu får du återuppleva de historiska år som gjorde New York till den stad som den är idag. Bygg New Yorks Skyline med de högsta skyskraporna.


 


Åldersgrupp: 8+ Speltid: ca 20 minuter Antal spelare: 2-6

Bud, Sälj, Bud, Köp, Sälj, Köp! Bli fastighetsmäklare och gör stadens största vinst.Åldersgrupp: 6+ Speltid: ca 45 minuter Antal spelare: 2-4


Prisbelönta Qwirkle är lika enkelt som att matcha färger och former, men samtidigt krävs det taktiska manövrar och en välplanerad strategiÅldergrupp: 6+ Speltid: ca 10-20 minuter Antal spelare: 2-6


Bamboleo är ett skicklighetsspel för alla experter gravitation - och de som önskar att bli en. En skiva balanseras en bas och skivan finns ungefär 25 träklossar. Spelarna turas om att ta en kloss från skivan och, i enlighet med gravitationen, lutar sig Bamboleo åt sidorna ett helt otroligt sätt. Bamboleo är en utmaning och underhållning för hela familjen - ett nöje både att spela och att vara åskådare.


 

The Card Cabinet AB
Förrådsvägen 18 144 40 RÖNNINGE SWEDEN
info@thecardcabinet.com
T: 08-643 83 27
F: 08-641 08 69